klein ambela logo

Sportclubs & Verenigingen

Naast bedrijfskleding  bedrukken wij uiteraard ook voor sportclubs en verenigingen. Wij kunnen verschillende sport shirtsen bijpassende broekjes leveren. Maar ook windjacks, softshelljacks of winterjassen. Voor verenigingen of vriendenclubsis het mogelijk shirts, hoodies of jacks naar eigen ontwerp te laten maken.

Bij een tekstontwerp rekenen we geen ontwerp kosten. Bij een logo of een ontwerp wat getraceerd moet worden kunnen er ontwerp kosten berekend worden. Alles gebeurd altijd in overleg. Heeft U geen eigen logo of eigen idee, dan maken wij dat graag voor U. Bij een bestelling vanaf 100,- rekenen we daar geen ontwerp kosten voor.

Voor clubs die een inzamelingsactie willen houden kunnen wij leuke artikelen verzorgen voor een verkoopactie. Denk aan teddyberen met een shirt van de club, sleutelhangers, bidons of rugtasjes.                           

Om een indicatie te geven van de artikelen die wij blanco of bedrukt kunnen leveren hieronder wat voorbeeld artikelen. Voor een prijsopgave kunt U mailen naar info@ambelafactory.nl  
 
                           

 

Sorteer op:
 
Bidon


InStock