klein ambela logo

Stickers
Hier enkele voorbeelden van de stickers die wij gemaakt hebben. Transferstickers gesneden uit vinyl. De stickers zijn weerbestendig tot minstens 6 jaar. Met uitzondering van de spiegelgoud en spiegelchroom stickers hoeven de stickers niet onder de blanke lak, maar ze zijn er wel geschikt voor.
Stickers zijn bij ons bijna altijd een custom made artikel. Wij proberen te maken wat er in de onderdelen shops niet verkrijgbaar is. Er is een uitgebreid assortiment kleuren vinyl op voorraad. Je sticker wensen kun je bespreken via het contactformulier of whattsapp/messenger. Telefonisch ben ik minder goed bereikbaar omdat ik overdag achter de hittepers sta of er draait een snijmachine met veel herrie.
Veel van de kleuren waarin de stickers leverbaar zijn kun je zien bij de vleugelstickers. Het vinyl is leverbaar in glans of mat en daarnaast in metallic of spiegel. Er zij talloze mooie kleurcombinaties mogelijk en daar adviseren we graag in. Maar je eigen ideeën zijn natuurlijk ook altijd welkom, we horen het graag.

Sorteer op:
 
ZD40 stickerset


InStock
5.00

Tank stickerset 2 kleuren


InStock
19.95

Zundapp 529 stickerset


InStock
49.95

Kerstman stickers 20x


InStock
5.00

Zundapp eagle


InStock
19.95

Zundapp tankembleem


InStock
7.95

Tankstickerset outline


InStock
15.00

Varkenssnuit stickerset


InStock
6.00

Kreidler Service


InStock
12.50

Zündapp werkplaats zwart


InStock
12.50

Zündapp parking rood


InStock
12.50